Only You - That's my rule!

Enkele weken geleden vonden de persdagen plaats in Antwerpen en bij het uitzoeken van mijn goodiebags stuitte ik op dit mooie lakje van Only You. Ideaal om een NOTD van te maken! Benieuwd? Lees dan snel even verder!Ik had nog nooit een lakje van Only You geprobeerd, dus ik was toch vrij nieuwsgierig naar hoe het aanbracht en hoeveel laagjes ik zou nodig hebben.

That's my rule is een heel mooi medium zeegroen kleurtje met minuscule zilveren shimmertjes erin. De shimmertjes merkte ik pas op toen ik het eerste laagje aanbracht, dus heel erg vallen ze niet op. Ook viel me direct op dat dit een vrij sheer lakje is. Uiteindelijk had ik toch zeker 3 laagjes nodig om de kleur te krijgen zoals op de foto.

Verder heeft dit lakje een aangenaam kwastje, hoewel het wel veel product meebrengt in 1 keer. Daardoor moet je constant het kwastje afvegen, ik weet niet van waar dat product blijft komen!

Jammer genoeg past dit lakje niet helemaal bij mijn huidskleur, het haalt de grijze, koude tinten wat naar boven. Dit lakje zou wel erg mooi staan bij iemand met een warme huidskleur!


Je kan de nagellakjes van Only You vinden bij Ici Paris XL.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Share:

2 reacties