Wat? Micellair water!

Micellair water is het laatste jaar een echte hype in beautyland. Ook ik heb er enkele uitgetest, maar verrassend genoeg doorstonden toch vrij weinig exemplaren de test. Ik heb momenteel 2 favorieten die ik even met jullie ga delen en wat meer over ga vertellen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Micellair water is in de eerste plaats een product om de make-up van je huid te verwijderen en je huid te reinigen. Voor mensen met een gevoelige huid is dit meestal een heel goed product omdat je weinig extra producten nodig hebt om je gezicht nog proper te maken. Ik ben wat een maniak op dat gebied, dus ik gebruik nog een reinigingsmelk en face wash 's avonds.

Bioderma is een merk waar we allemaal wel al eens van gehoord hebben. Het was het eerste merk dat echt bekend werd met zijn micellair water en bijna iedereen heeft het ook in huis. Ook ik, het is echt een holy grail product geworden en ik heb er al ettelijke flesjes van verslonden ondertussen.



Mijn routine in het kort: oogmakeup eraf halen met Bioderma, gezichtsmakeup eraf halen met LRP reinigingsmelk, cleansen met TBS Vitamin E cleanser en daarna nog eens over elk plekje gaan met Bioderma. Zo schoon als een T-shirt die net met Dash gewassen is.



's Morgens gebruik ik graag iets fris om mijn huid nog een keertje licht te reinigen voor ik doorga met make-up. Daarvoor gebruik ik de Eau Démaquillante van Caudalie. Dit is echt een zalig goedje! Het voelt lekker fris aan, waardoor je huid helemaal klaar is om een nieuwe dag tegemoet te gaan!

Er zijn nog een aantal andere merken die uitgekomen zijn met micellaire waters, zoals Lierac, Garnier, Nivea, maar ik blijf voorlopig toch trouw aan de 2 producten die ik hier vernoemd heb!

Heb jij een ander favoriet micellair water? Laat het me dan zeker weten! 

Share:

6 reacties

 1. Ik heb de Garnier en de Nivea versie in huis. Garnier heb ik tot nu toe een keertje of 3 gebruikt en ben er wel tevreden over, maar moet het nog eens beter testen als ik mer tijd heb :-) De Nivea heb ik me onlangs aangeschaft (omdat ik voor een actie drie producten nodig had heb ik toen zo een flesje meegenomen) maar die heb ik nog niet gebruikt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf nog nooit een micellair water gebruikt, maar ik ben wel erg benieuwd naar die van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook fan van beide micellaire lotions!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds begin dit jaar gebruik ik ook micellair water, love it! Ik heb de Bioderma Sébium, Bioderma Sensibio en die van Garnier al gebruikt en de Sensibio is mijn favoriet, deze voelt het zachtst aan op mijn huid. Mijn Garnier is bijna op en zal heel blij zijn om terug een fles Sensibio te beginnen ;)
  Ik gebruik trouwens sinds deze week ook de reinigingsmelk van LRP (Toleriane), ik had een staaltje bij de apotheek gekregen (15 ml). Zalig product, ook weer zo zacht voor de huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je blog al een tijdje en ik wil echt even complimenten geven voor je foto's. Hoe je alles opstelt qua compositie en super focus op de producten. ook vaak goede contrast, simple look met een decoratie item. staat altijd super mooi vind ik! ik fotografeer zelf af en toe vandaar dat ik echt even zeggen dat ik je foto's super vind! xxx fabianne

  www.cookiesandperfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen