Let it glow: Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release SPF 15.

Ik keek er al letterlijk jaren naar uit om dit product uit te proberen. Nic van de Pixiwoos praatte er constant over in haar video's een jaar of 2 geleden, en sindsdien is dit product niet meer van mijn wishlist weg te slaan. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!Herinner je je het review nog over de Garnier Miracle Skin Cream? Wel, dit product lijkt daar wel op.  Het product komt eruit als een grijzige crème en ziet er op het eerste zicht heel luchtig uit. In de crème zie je kleine gekleurde spikkeltjes zitten. Deze spikkeltjes zijn micro-pigmenten. Wanneer je het product in je huid gaat blenden, gaan deze micro-pigmenten barsten en zo zorgen ze ervoor dat de crème je eigen huidskleur aanneemt.

Deze crème is ideaal wanneer je op zoek bent naar een product die je huid mooi egaal maakt en een héél klein beetje dekking geeft. Wanneer je het begint uit te blenden, merk je dat je huid 1 kleur wordt en de oneffenheden toch mooi worden weggewerkt.


Op de foto hierboven zie je duidelijk dat het een lichtgrijze kleur is met kleine spikkeltjes. Onderaan zie je dat de huid op mijn hand onmiddellijk egaler is en een stuk minder vlekkerig.Wat mij nog het meeste aanspreekt: de énorme glow die het geeft. Je huid ziet er instant helemaal gezond en glowy uit. Glowy, maar zeker niet vettig. Doorheen de dag heb ik een beetje poeder nodig op de T-zone, maar in het algemeen blijft dit product heel erg goed zitten! Ook biedt deze crème een SPF van 15 aan.
Op bovenstaande foto's heb ik enkel mijn wenkbrauwen gedaan, wat ligploss opgedaan, een crème blush toegevoegd en een ietsiepietsie bronzer. Ik heb dus niet afgepoederd!

Producten als deze zijn volgens mij mijn nieuwe favoriete producten. Ze werken lekker snel, geven je huid een gezonde look en maken je huid egaal. Topper!


Ik kocht een minitje van 15 ml en daar betaalde ik iets meer dan €10,00 voor. De full-size kost iets meer dan €47,00.

Wat vind jij van dit soort producten?

Share:

0 reacties