Everyday make-up producten.

Je stash kan nog zo groot zijn als hij wil, som grijp je toch terug naar je favoriete producten, je "holy grail producten". Vandaag toon ik jullie de producten die ik op alledaagse basis gebruik. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Alles begint natuurlijk bij onze basis. Het mag ondertussen geen geheim meer zijn dat ik volledig weg ben van de Bourjois Healthy Mix Foundation; hij is luchtig, geeft een medium dekking, je huid ziet er gezond uit,...

Onder mijn ogen gebruik ik nog steeds de Maybelline Anti-Age the eraser eye concealer. Ik weet niet wat het is, maar ik gebruik deze concealer heel erg graag! Hij is wat vloeibaarder waardoor hij makkelijk uitblendt onder je ogen (dat is meestal een iets drogere plek op je gezicht). Hij trekt ook niet in de lijntjes, wat de Dream Lumi Touch concealer van Maybelline bijvoorbeeld wél deed.

Op puistjes gebruik ik de Catrice Camouflage Cream. Deze bedekt puistjes in een handomdraai en ziet er niet droog of vlekkerig uit.


Ik heb de laatste maand bijna geen oogschaduw gedragen. Basic is mijn ding dus ga ik tegenwoordig voor een kleine wing. Dit doe ik met de Bourjois Liner Feutre in de kleur 11 noir. Dit is zeker en vast niet dé beste liquid eyeliner op de markt, maar ik ben hem op dit moment gewoon even aan het opgebruiken.

Een laagje mascara maakt een enorm verschil. Mijn favoriet op dit moment is de Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves mascara. Deze heeft een heel apart borsteltje, maar werkt heel erg goed; hij separeert je wimpers mooi en geeft ze de nodige lengte en volume. I like!

Na een jaar ben ik terug bij mijn MAC Omega oogschaduw om mijn wenkbrauwen in te vullen. Ik heb de laatste tijd een echte haat-liefdeverhouding met mijn wenkbrauwen, maar dit product lijkt de relatie terug te redden. Ik gebruik een kleine, schuin afgesneden kwast om dit poeder aan te brengen.


Wat ik op de rest van mijn gezicht gebruik hangt er een beetje van af. Soms doe ik bronzer, highlighter, blush, het volledige pakket, soms doe ik enkel blush.

Ik gebruik (nog steeds) mijn MAC Mineralized Skinfinish Natural in de kleur Medium.
Dit is een goed poeder, dat niet te veel extra dekking geeft, maar ik zal toch blij zijn wanneer ik eindelijk iets nieuwe kn uitproberen.

Vervolgens: mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur Sun Bronze. Dit is gewoon een hele goede, basic bronzer zonder shimmer of iets dergelijks. Hij zal in de zomer wel wat licht zijn voor mij, dus dan koop ik waarschijnlijk gewoon een tintje donkerder.

Wanneer ik mijn highlighter wat wil laten opvallen, gebruik ik mijn Essence Sun Club Bronzer/ Highlighter in de lichtste kleur. De bronzer in dit palletje gebruik ik  niet zo vaak omdat hij vrij shimmery is, en ik heb daar gewoon niet altijd zin in. De highlighter daarentegen is beeeee-autiful!

Mijn favoriete blush van het moment: de Essence Viva Brasil blush in de kleur I <3 Brasil. Geen woorden voor. Prachtig.


En last, but not least, mijn favoriete lipkleurtje op dit moment: de Essence XXXL Longlasting Lipgloss in de kleur "Very Berry". Lekker basic, maar heel mooi.


Wat zijn jouw holy grail make-up producten? Laat ze even achter in de reacties!

Share:

5 reacties

 1. Die maybelline concealer moet ik toch dringend eens kopen :D En een mineralized skinfinish wil ik al zoooo lang!
  Dainty Ribbons Winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lang geleden dat ik nog eens gereageerd heb, maar pfft de examenperiode kost altijd zoveel tijd en energie jammer genoeg...
  Anyhow: allemaal leuke producten lijkt me!
  Die concealer wil ik ook zeker eens proberen en dei blush van I <3 Brazil ziet er ook al heel erg mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten! Ik heb de foundation ook

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne producten gebruik je :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten! Die bronzer lijkt mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen