Pink made wearable.

Roze lipstick, daar wagen we ons nog wel eens aan, maar roze oogschaduw? Nog niet zo lang geleden was het een echte no-no voor mij, maar voor alles is een eerste keer! Ik kon me nog ergens vaag herinneren dat ik een palletje liggen had van MUA met leuke zomerse kleurtjes. Benieuwd wat ik ervan gemaakt heb? Lees dan snel even verder!


Mijn basis bracht ik aan zoals altijd: Bourjois Healthy Mix Foundation, Maybelline Anti-Age The Eraser Eye onder mijn ogen en de Catrice Camouflage Cream op puistjes.


Voor de ooglook nam ik mijn MUA Pretty Pastels oogschaduwpallet. De roze kleur (voorlaatste kleur op de tweede rij) bracht ik met een platte oogschaduwkwast (de MAC 239) aan op mijn bewegend ooglid. In de crease gebruikte ik de donkerste kleur (derde kleur op de eerste rij) uit het palletje, en ik bracht er nog wat Omega van MAC over aan om het een tikkie donkerder te maken. Omega bracht ik ook subtiel aan onder mijn ogen, want voor de lente willen we de look wel fris houden. Nog een flinke homp van de Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves mascara en de ogen zijn klaar!
Mijn wenkbrauwen vul ik de laatste tijd terug iets subtieler in, omdat mij dat toch net iets beter staat dan donkerdere wenkbrauwen. Ik gebruikte terug Omega van MAC, deze kleur sluit perfect aan bij de eigen kleur van mijn wenkbrauwen. Om de wenkbrauwen op hun plaats te houden bracht ik de Essence transparante wenkbrauwgel aan.Op de wangen bracht ik eerste de Rimmel Natural Bronzer in de kleur Sun bronze aan om lichtjes te shapen. Als blush bracht ik eerst de Essence Bronzer/ Highlighter in de lichtste kleur aan, ik draaide met mijn kwast door alle kleurtjes, zo krijg je een neutrale, glowy kleur. Om een beetje meer roos toe te voegen, bracht ik nog een klein beetje van de Essence Viva Brasil blush aan in de kleur I <3 Brasil.

Op mijn lippen draag ik de Catrice Ultimate Colour lipstick in de kleur Pinkadilly Circus. En klaar is Kees! Een vrij neutrale look met een splash roos ertussen!

Wat vind jij van deze look? 
Share:

3 reacties

  1. Ik zou dit een tijd geleden ook niet gedragen hebben, maar wel een hele mooie look! Ondertussen ben ik net heel erg into de roze looks :)
    Dainty Ribbons - My Own Little Beauty Resort

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit vind ik een heel geslaagde look! Ik ben persoonlijk voor de donkere looks, maar ik zou ook op zoek moeten naar dit soort looks voor overdag! En deze vind ik héél mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen