Gehydrateerd de dag door!

Het is heel belangrijk om de vochtbalans van je huid en je lichaam in evenwicht te houden. Daarom geef ik jullie vandaag enkele tips hiervoor!
Benieuwd? Lees dan snel even verder!


We beginnen bij het krieken van de dag. Onze eerst stap in onze ochtend skincare routine is nog even te cleansen, om daarna een stevige moisturizer te gebruiken. Nu het iets warmer wordt, gebruik ik terug mijn Caudalie Vinosource Crème Sorbet Hydratante. Dit is een hele fijne, luchtige moisturizer die heel verfrissend aanvoelt.Wat we doorheen de dag niet mogen vergeten: voldoende drinken! Ik heb het er soms ook moeilijk mee en moet de fles water eigenlijk voor mijn neus zetten om aan de juiste hoeveelheid te komen. Toch is het heel belangrijk om veel te drinken, probeer het maar!

Wat ik na mijn moisturizer soms nog aanbreng, is een luchtige oogcrème. Op dit moment gebruik ik de Aloe oogcrème van TBS. Ook deze werkt heel verfrissend en is ideaal om dat droge huidje onder je oog goed te voeden.


Ook je lippen moet verzorgd blijven doorheen de dag. Deze lippenbalsem heb ik de laatste steevast bij me: de NYX Applecious Lipbalm in de kleur Pink Lady. Deze verzorgt niet alleen je lippen, maar geeft ze ook nog eens een subtiel roos kleurtje!Ik heb zo enorme last van droge handen, ook in de zomer. Een recente favoriete ontdekking zijn de handcrèmes van L'Occitane. Deze hebben een dikke structuur, maar je kan ze makkelijk inwrijven en ze trekken snel in. Heerlijk!Ook de rest van je huid moet gehydrateerd blijven. Nu het warmer wordt, gebruik ik graag een iets frissere geur. Op dit moment heb ik de Rituals Cherry Blossom and Rice bodycream in gebruik. Deze ruikt echt heerlijk en is net niet zo dik als de bodybutters van TBS. Hij smeert heerlijk snel huid en de lekkere geur blijft ook hangen!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Share:

0 reacties