Dewy skin in een tubetje! Garnier Miracle Skin Cream.

Ik zag de laatste tijd op heel wat beautyblogs de Garnier Miracle Skin Perfector voorbijkomen. Mensen beschreven het als een product dat je huid goed hydrateert, egaliseert en er gezond doet uitzien. Kortom, alles waar ik in een verzorgingsproduct/ tinted moisturizer naar op zoek ben. Benieuwd wat mijn verdict is? Lees dan snel even verder!
Eerst en vooral, ik vind dit product er eigenlijk vrij fancy uitzien. Ik weet niet precies waarom, maar er is iets aan de verpakking dat me aanspreekt. Is het de vorm? Zijn het de kleuren? Wie zal het zeggen.

Op de verpakking lezen we dat dit product ook een anti-aging functie heeft. Nu heb ik nog geen last van rimpels of dergelijke, maar het is mooi meegenomen en het kan zeker geen kwaad dat deze functie is toegevoegd aan het product. Verder treffen we ook nog een SPF aan.

"Miracle Skin Perfector", daar stel ik me iets spectaculair bij voor!

Dit product komt als een witte crème uit de tube. Op je hand kan je zien dat er gekleurde spikkeltjes inzitten. Deze bevatten micro-pigmenten. Wanneer je de crème over je huid uitsmeert gaan de spikkeltjes barsten en zie je dat de witte crème je eigen huidskleur begint aan te nemen. In het begin vond ik het er vrij oranje uitzien, maar wanneer je meer begint te blenden, merk je dat het product moeiteloos overloopt in je eigen huidskleur.

Wat doet dit product nu voor mij? Het doet me er zeker gezond uitzien, "it's like you're glowing from within" zouden de buitenlandse bloggers zeggen. Ook geeft deze me een dekking die vergelijkbaar is met een tinted moisturizer, maar hij voelt nog véél lichter aan. Het voelt meer aan als een dagcrème, heel licht dus. Dit product egaliseert mijn huid dus erg goed, ook pigmentatieplekjes verdwijnen. Je ziet het product ook helemaal niet zitten op de huid, het voelt als en ziet eruit als een tweede huid.

Dit is dus een idéaal product om elke dag aan te brengen en je huid toch voldoende te laten ademen. Ik begin het gevoel van foundation steeds minder aangenaam te vinden, dus ik neem er altijd eentje met een hele lichte dekking (zoals de Bourjois Happy light foundation). Vanaf nu ligt dit product dus standaard in mijn everday make-up bag, I loooooove it!

Ik zou dit product dus zeker aanraden. Ben je op zoek naar een product die je huid mooi egaliseert, de functie van een lichte foundation kan overnemen en je er gezond doet uitzien? Check deze Garnier "Miracle Skin Perfector" dan zeker even uit!

Je kan het product aan het werk zien in dit filmpje!

Dit product is verkrijgbaar bij Di en Kruidvat in België en in Kruidvat in Nederland.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Share:

7 reacties

 1. zou het mogelijk zijn om ook even een full face before/after foto te plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal er eentje bijplaatsen, je kan het resultaat ook altijd bekijken in mijn laatste filmpje, daar gebruik ik de crème! :) http://youtu.be/anx1C08Fj_4

   Verwijderen
 2. Ik ben gek op deze crème! Mijn huidige favoriet!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg goed! Als mijn foundation op is ga ik deze misschien proberen :) Hoe duur is hij eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt interessant, zou ik graag eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt erg goed! In zomer hou ik ook niet zo van foundation, dan draag ik liever iets dat licht.

  BeantwoordenVerwijderen