New in: Rituals & L'Occitane.

Ik had deze week een mondeling examen, en wat doe je na een examen? Inderdaad, even de stad ingaan. Enkele productjes van L'Occitane kwamen weer in mijn winkelmandje terecht en aan de lekkere geuren van de Rituals producten kon ik ook niet weerstaan. Benieuwd wat ik deze keer meenam? Lees dan zeker even verder!


Als eerste sprong ik weer even bij Rituals binnen. Ik had de Blossom Water Relaxing Body Mist al meegenomen, maar moest steeds terugdenken aan een hele lekkere bodycream die ik toen had geroken. Ik bleef er maar aan denken en met de gedachte dat ik nog wel een frissere bodycream in mijn stash mocht hebben, ging ik deze halen. Dit is de Cherry Blossom & Rice Milk bodycream. Hij voelt iets minder vettig aan als de bodybutters van TBS en dat vind ik heel fijn voor de warmere maanden. Daarbij ruikt hij ook heel erg fris en lichtjes bloemig! 
Ik kocht onlangs ook al een tubetje van de L'Occitane handcrème met shea boter. Ik testte hem uit en was er onmiddellijk weg van. Omdat ik niet wist hoe lang de minitjes beschikbaar zouden zijn, ben ik er nog twee extra gaan halen: terug eentje met de shea boter en dan ook nog eentje die verrijkt is met amandelmelk.

Ik kan me dus weer lekker insmeren met een heerlijke bodycream en mijn handen hydrateren met de L'Occitane handcrèmes!

Share:

1 reacties

  1. Aha, ik ben blij te lezen dat de handcrème van L'Occitane je zo bevalt, het is mijn Holy Grail :)
    Ik weet eigenlijk niet of die kleine tubes permanent zijn, ik kocht de mijne in het najaar van 2013, dus ze zijn al een tijdje in de handel. Ondertussen heb ik de grote tube van 150 ml voor thuis en mijn 2 kleintjes vul ik daarmee op voor op het werk en onderweg :)

    BeantwoordenVerwijderen