Review: TBS Pink Grapefruit Body Puree.

Een puree, is dat niet om op te eten? Ja, dat ook. Maar je hebt het ook in de vorm van verzorgingsproducten. The Body Shop heeft al een tijdje body puree's in hun assortiment. Toen ik onlangs de bakken met minitjes zag liggen werd ik er weer naartoe gezogen, dus ik nam weer enkele productjes mee, waaronder deze body puree. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


Die miniverpakkingen van TBS zijn toch gewoon om op te eten? Hoe schattig!

Pink Grapefruit is echt snel mijn favoriete geur aan het worden voor de zomer. De producten uit deze lijn ruiken lekker fris en fruitig.

De structuur van deze body puree zit een beetje tussen de structuur van een lotion en iets dikkers in, een soort sorbet. Het lijkt een beetje op een gel wanneer je het aanbrengt. Het heeft de frisheid van water dat je op je huid smeert, maar dan met een lekker geurtje eraan.


Ik had het totaal niet verwacht, maar deze body puree hydrateert je huid heel erg goed. Het voelt zoals gezegd wat aan als water, heel fris dus. Het smeert makkelijk uit en het product trekt ook snel in. De geur blijft ook een hele tijd hangen, en dat is heel prettig.
Wat ik meestal doe, is eerst de douchegel gebruiken uit dezelfde lijn, dan de scrub (ongeveer 2 keer per week) en daarna breng ik deze aan, en zo blijft de geur echt nog een hele tijd hangen, heerlijk!



Wanneer je op zoek bent naar een lekkere luchtige, frisse crème die toch goed hydrateert, dan is deze zeker een aanrader. Dit formaat is ook heel handig mee te nemen naar het strand of eender waar naartoe door zijn handige formaat en zou ideaal zijn om tussendoor je eens op te frissen en je huid een boost te geven.


Op zoek naar de ideale zomerse lotion, dan is deze misschien iets voor jou!

Share:

4 reacties

  1. Mijn favo!

    en...je bent genomineerd ;)

    http://www.sabsstyle.nl/uncategorized/inspiring-blogger-award/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mm... pink grapefruit is echt zo yummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar wel de aardbei variant!
    Heerlijk gewoon

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen