Mijn favoriete mascara's van het moment.

Het ene moment sla ik foundations in om te testen, het andere moment ligt mijn laadje ineens vol met mascara's. Woops. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete mascara's van het moment zien. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de drugstore, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Laat ons eerst beginnen met de mascara's die je wimpers wel een heerlijke lengte geven en een vleugje volume, maar niet een heel dramatisch effect geven.

Als eerste heb ik een mascara klaarstaan waar ik in het begin niet heel erg enthousiast over was: de MUA Mega Volume Mascara. Lag het aan het kwastje of aan de formule? Geen van beiden, ik moest er gewoon wat mee leren werken! Na een aantal keren deze mascara gebruikt te hebben, ben ik er toch tevreden over. Hij separeert je wimpers heel goed. Je kan de hoeveelheid lengte en volume mooi opbouwen, terwijl je eigenlijk nooit klontertjes krijgt. Woop!


Ook heb ik een mascara die vrij nieuw is in het assortiment van Rimmel: de Scandaleyes Rockin' Curves mascara. Deze heeft een heel apart borsteltje (keek ik even raar op toen ik deze opendeed!). Als je goed kijkt, neemt hij eigenlijk de vorm aan van je rechteroog. De smalle tip is ideaal de kleine wimpertjes mee te nemen, en de curve van de borstel gaat mee met de vorm van je oog. Ook deze geeft een natuurlijk effect, maar je kan het volumeniveau wel meer opbouwen dan met de MUA mascara.


Dan is het tijd voor 2 iets dramatischere rakkers. Ze zijn beiden van Catrice en dus lekker betaalbaar.

Als eerste hebben we de Glamourdoll mascara. Het borsteltje deed me direct denken aan de Maybelline The Falsies flared, en ook het effect vind ik heel gelijkaardig. Je krijgt met weinig product snel een mooi resultaat: veel volume en voldoende lengte. Het enige waar je moet op letten is dat deze iets sneller voor klontertjes zorgt. Voorzichtig dus!


Rechts staat 1 van de beste mascara's die ik al heb geprobeerd (en dat zijn er toch al enkele): de Ultimate Lash Multimizer mascara. Deze heeft een vrij simpel borsteltje, maar het is wel een vrij groot borsteltje. Deze zorgt voor massa's volume en lekker dramatische wimpers. Wanneer ik kies voor een neutrale look en ik wil mijn ogen op een simpele manier toch laten spreken, kies ik gegarandeerd voor deze!

Wat is jouw favoriete mascara van het moment?

Share:

6 reacties

 1. Gave mascara's, vooral die van Rimmel lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken mij allemaal fijne mascara's. Ik vind de Catrice mascara's meestal heel fijn werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh mascara's zijn ook altijd leuk om te testen! Ik heb momenteel de rockin curves en de ultimate lash multimizer klaarliggen om te testen, maar ik wil me de MUA en de Glamourdoll ook nog wel aanschaffen. Maar ik heb momenteel al een heel voorraadjes mascara dus ga er nog even mee wachten :p En vermits mascara's blijkbaar 3 maanden goed zijn, ga ik me proberen te limiteren tot 1 of 2 per drie maanden en ze op die tijd ook leeg te maken eer ik naar de volgende ga. Zo vind ik mijn soulmate mascara misschien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas de verkeerde mascara's gekocht bij de 1 plus 1 gratis actie bij de Kruidvat blijkbaar, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ze alvast op je lijstje zetten voor de volgende keer! ;)

   Verwijderen
 5. Mooie collectie mascara's! Mijn favorietjes: Maybelline The Rocket, Maybelline The Colossal (beiden waterproof) en Benefit They're Real

  BeantwoordenVerwijderen