Review : H&M Lip Tint "Raspberry Red"

Een Lip Tint van H&M. Nog nooit eerder probeerde ik een make-upproduct van H&M, dus was ik even benieuwd om dit product uit te proberen! In eerste instantie deed het product me denken aan de OCC lip tars en de Sleek Pout Paints. Maar kunnen we dit product daar mee vergelijken? Laten we even kijken!


De verpakking van deze Lip Tint is alleszins al te vergelijken met die van de Sleek Pout Paints: het product komt in een tubetje. Het heeft geen applicator, wat wel te verwachten is, dus je moet de hoeveelheid lip tint dat je nodig hebt er uitknijpen.

Bij het woord Lip Tint en deze verpakking denk ik onmiddellijk aan "énorm gepigmenteerde vloeibare lipstick". Toen ik het product uit de tube kneep, merkte ik onmiddellijk dat het een vrij dikke substantie had, inderdaad die van een vloeibare lipstick. Het goedje bleek ook heel gepigmenteerd te zijn (en moeilijk weg te halen van mijn hand, woops!).
Aangezien dit product met een spuitmondje komt, moet je product aanbrengen met een lipkwastje. Ik zou zeker niet aanraden om het met je vinger te proberen, dan kan het nogal een vlekkerige boel worden.
Deze lip tint in de kleur Raspberry Red is, zoals de naam het zegt, een bessenrode kleur. De kleur verandert echter afhankelijk van het licht; soms lijkt hij koraal, dan weer felroos en het volgende moment rood.Het product brengt vrij egaal aan, maar je moet er wel wat mee werken. Wanneer je dit product per ongeluk naast je lippen aanbrengt, moet je heel voorzichtig zijn of heel je gezicht hangt vol, een vaste hand is dus aan te raden.

1 laagje van dit product doet z'n werk, het is een héél gepigmenteerd goedje en daardoor heb je ook weinig product nodig. Wat je wel hebt met dit product is dat je de velletjes op je lippen wel ziet. Mijn lippen zijn de laatste tijd niet in een al te beste conditie, dus dat zie je wel een beetje. Verder heeft het product een subtiel glansje, maar naarmate je het langer draagt, droogt hij iets matter op.

Deze lip tint overleeft gerust enkele uurtjes, maar doorheen de dag moet je de randjes wel wat bijwerken, een lipliner zou ook een goede tip zijn.
Ik ben zeker tevreden over deze lip tint. Hij voldoet aan de "eisen" van een vloeibare lipstick: goede pigmentatie, blijft lang zitten,... En hij is opnieuw vrij budgetproof!

Hoe kan ik dit product combineren?

  • Breng een laagje mascara aan en definieer je wenkbrauwen.
  • Een mooie bronzer en highlighter zijn ook op hun plaats. Blush kan je aanbrengen, maar gebruik dan een héél neutrale. Zonder kan ook prima!
  • Klaar is Kees!


Ben jij een fan van vloeibare lipsticks? 

Share:

5 reacties