Review: Rituals Cherry Blossom & Rice Milk bodycream.

Ik ben de laatste tijd een beetje geobsedeerd door de Rituals producten. Wanneer ik in de winkel sta, kan ik wel een half uur staan snuffelen aan de geurkaarsen, bodycreams en andere geurtjes. Vandaag review ik voor jullie de Cherry Blossom and Rice Milk bodycream. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Wie mij volgt op Twitter, heeft het misschien gelezen, maar ik kreeg vorige week een allergische reactie op de Yves Rocher droge olie. Mijn armen zagen er volledig verbrand uit en jeukten énorm. Natuurlijk kan Yves Rocher daar niets aan doen, ik heb sowieso al een gevoelige huid, en heb al heel mijn leven last gehad van exceem (indien ik hier eens een apart artikel of video moet over maken, laat het dan zeker even weten!). Ik had dus dringend een product nodig dat mijn huid kon voeden en herstellen.Nadat ik de meeste "schade" had laten wegtrekken, durfde ik terug crèmes te gebruiken op mijn huid. Ik spotte deze bodycream van Rituals en hij rook zooooo enorm lekker! Ik heb nog steeds een pot Vanille bodybutter openstaan van TBS, maar ik ben de warme geuren nu wel eventjes zat na de winter. Deze bodycream ruikt heel erg fris en lichtjes fruitig, een ideaal geurtje voor in de lente en de zomer dus!

 In tegenstelling tot de bodybutters van TBS, heeft deze bodycream een iets lichtere structuur, wat echt heel lekker aanvoelt. De cream voelt bijna verkoelend aan, en ik kan je verzekeren dat dat met mijn verbrandde huidje echt welkom was.


Ik neem steeds een flinke homp, maar dat is geen probleem voor deze cream. Het product kan je moeiteloos in je huid blenden en hij trekt ook snel in.


En kijk toch eens naar de verpakking! Het ziet er zo "zen" uit vind ik: een simpele verpakking, met subtiel opschrift en weinig poespas, zo heb ik het graag! Het glanzende deksel voelt dan ook nog eens luxueus aan.

Deze bodycream bevat 200 ml en heeft een prijs van €15,00.

Wat is jouw favoriete geur als het aankomt op verzorgingsproducten?

Share:

1 reacties

 1. Ik vind deze geur een heerlijke serie!
  Ik had er de body scrub en douche schuim van, heeeeeerlijk!
  Leuke review

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen