New in: Garnier & Rimmel "Rita Ora"!

Ik ging gisteren snel even winkelen, maar kon eigenlijk niet heel veel vinden. Veel mensen maken de brug hier in België omwille van de feestdag op 1 mei, en het was dus overal enorm druk! Toch vond ik 2 leuke lakjes en een product van Garnier dat ik spotte bij Vivannedoesmakeup. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Ik dacht eerst dat ik 2 lakjes van de Rita Ora collectie mee had. Blijkbaar niet, woops! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleurtjes uit de collectie niet zo héél speciaal vond. Wel nam ik dit supermooie lichtblauwe kleurtje mee in de kleur Pillow Talk.Het rechtse lakje komt uit de vaste 60 seconds lijn van Rimmel en heet Instyle Coral. Dit is een heel mooi koraal kleurtje en zal supermooi zijn in de zomer.


Ik heb het de laatste tijd al vaker gezegd, maar de Britse Youtuber Viviannedoesmakeup vind ik echt geweldig. We lijken een heel gelijkaardige smaak te hebben wat make-up betreft. In haar video's kwam deze Garnier Miracle Skin Cream al enkele keren aan bod. Het is eigenlijk een hydraterende crème die in het begin een witte kleur heeft, maar je eigen huidskleur aanneemt wanneer je het product in je huid blendt. Je kan het dus beschouwen als een lichte tinted moisturizer.

Ik denk dat dit een heel goed product zal zijn wanneer ik snel snel iets op mijn gezicht wil en er toch presentabel wil uitzien.


Binnenkort kom ik zeker bij jullie terug met reviews van deze producten!

Tot de volgende!

Share:

5 reacties

 1. Oh, leuke producten, die rita ora lakjes lijken me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De miracle skin cream gebruik ik al weken en die is werkelijk schitterend!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd naar de review van Garnier, want deze staat ook op mijn verlanglijstje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lakjes! Ik heb vandaag een andere online staan. Had de roze lak uitgekozen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lakjes!
  Ik vind die lichtblauwe echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen