Review: The Master Perfumer "White Lily" & "Cherry Bloom"

Wanneer je al eens langs het parfumrekje hebt gelopen in Kruidvat, zijn deze Eau De Toilettes je misschien al opgevallen. Ze zijn voor Kruidvat gemaakt, maar zijn geproduceerd door "The Master Perfumer". Na al die heisa van de laatste tijd besloot ik toch ook eens 2 geurtjes mee te nemen: White Lily en Cherry Bloom! Benieuwd of deze van enige kwaliteit zijn? Lees dan snel even verder!

Cherry Bloom is een geurtje dat al een tijdje in het assortiment zit. Ik ben gek op mijn Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist , en hoopte dat deze een goedkopere vervanger zou zijn. Dit geurtje zou noten hebben van cherry blossom, raspberry en blond wood. Ik moet zeggen dat je er de cherry bossom en raspberry wel echt in ruikt. Wanneer je het geurtje eerst sprayt, ruikt het eigenlijk vrij heftig. Je moet het even wat laten vervliegen om een juiste geur te krijgen. Het resultaat is een vrij bloemige, frisse geur. 

Ik moet zeggen dat ik wel heel blij ben met dit geurtje! Het is ideaal om de lente en zomer mee door te komen en heeft een hele verfrissende geur.

Het andere geurtje dat ik meenam is White Lily. Deze is iets nieuwer in het assortiment. Dit geurtje zou noten hebben van orange blossom, lily en amber. Vooral de orrange blossom ruik ik er toch wel door. Dit geurtje is net iets neutraler dan de cherry bloom, maar zeker niet slecht.
Deze geurtjes kan je kopen in een grotere fles of in deze kleinere flesjes. Ik vind deze wel erg handig om in mijn handtas mee te nemen en mij door de dag heen mee op te frissen. De flesjes zijn spuitflaconnetjes. Ook zien deze flesjes er schattig uit vind ik!


Mijn favoriet van de twee is zeker de Cherry Bloom, die ruik je net iets meer door en doet mij instant denken aan een lekker warm weertje.

Ik ben eigenlijk heel verrast door deze geurtjes. Ik nam ze mee zonder er al te veel verwachtingen van te hebben, maar uiteindelijk vind ik ze wel vrij goed. De geur blijft vrij lang hangen, en het feit dat je dit kleine formaat kan kiezen, maakt het verhaal alleen maar beter.

Deze geurtjes kan je kopen bij Kruidvat. Je betaalt voor deze flesjes van 15 ml per stuk €3,49.

Wat is jouw favoriete parfum/ eau de toilette/... voor deze lente en zomer?

Share:

4 reacties

 1. Ik heb White Lilly ook, maar ben nu wel erg nieuwsgierig naar Cherry Blossom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt fan van de Kruidvat geurtjes! Ik vind de geur en de kwaliteit best goed voor dat prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattige flesjes! blijft de geur lang hangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke flesjes en wat zien ze er lief uit. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen