Instagram Diary #9!

Wat is dit een tijdje geleden zeg! Eerlijk gezegd ben ik de laatste mand mijn Instagram wat uit het oog verloren en om eerlijk te zijn had ik ook niet veel spannends te doen. Toch deel ik vandaag de foto's die ik tot nu toe nog niet aan jullie heb laten zien. Kijken jullie even mee?


24 april 2014Dit was de dag van de persdagen in Antwerpen. Ik ging behoorlijk gepakt en gezakt terug naar huis toe!

27 april 2014


Nude lippen, zwarte eyeliner en haar dat eindelijk eens naar behoren zit!

2 mei 2014


Over dit product heb ik ondertussen al een review geschreven. I love it! Het is een hele goede optie wanneer je je huid wil hydrateren, een klein tintje wil geven,... En het ziet er ook nog eens heel natuurlijk uit!

3 mei 2014


Lekker boodschapjes doen! De bril is van S. Oliver en kreeg ik in 1 van de goodiebags op de persdagen! Ik vind hem echt heel mooi, qua frame lijkt hij zelfs wat op mijn gewone bril!

4 mei 2014


Wat een mooi kleurtje is het toch hè: Pillow Talk van Rimmel!

5 mei 2014


Oh, ik hou van mijn nieuwe zomerlaarsjes! Ze zijn goed tegen de kou en de regen, maar toch geschikt voor het tussenseizoen!

6 mei 2014


Natuurlijke make-up, op sommige dagen hou ik er echt van! 

14 mei 2014


Geen make-up + droogshampoo = studies modus = slonsmodus! ;)


De lekkerste koekjes ooit zijn toch wel deze hoor, je kan ze halen bij de Aldi!


En wat heb jij de laatste tijd zoal uitgespookt?

Share:

0 reacties