Lipstick edit | Coral Calling.

Ik heb al een dik jaar een obsessie met lipproducten. Woops. Ondertussen heb ik een allegaartje aan kleuren: van rood tot lichtroos tot koraal. Aan die laatste wou ik vandaag een blogpost wijden. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

koraal lipsticks

Ik wou jullie enkele verschillende merken laten zien, dus ik heb er eentje van Max Factor, MUA, Catrice en Sleek!

coral lipsticks

Uiterst links zie je Bewitching Coral van Max Factor. Wat is dit een fijne lipstick! Hij is heel goed gepigmenteerd en droogt je lippen helemaal niet uit, in tegendeel. Deze kleur zit wat tussen koraal en oranje in, maar neigt dan meer naar de korale tinten zou ik zeggen. Hij heeft totaal geen shimmers (mijn favoriet) en is een echte aanrader. Het enige nadeel is het prijskaartje; voor deze lipstick leg je al snel €12,00 neer.


De tweede kleur is Nectar share 16 van MUA. Deze kleur neigt meer naar de oranje kant. Ook deze heeft geen shimmers. Hij is ongelofelijk zacht op de lippen en heel gepigmenteerd. Hij blijft lang zitten, maar wees een beetje voorzichtig; doordat hij zo creamy is durft hij nogal eens rond te zweven. Over het algemeen ben ik wel erg te spreken over deze lipstick en hij kost rond de €3,00.Nummertje 3 op onderstaande foto is de Sleek True Colour lipstick in Coral Reef. Hier schreef ik onlangs nog een uitgebreide review over. Mag ik u voorstellen: mijn favoriete lipstick van het moment! Hij is bijna neon koraal, maar ach, hij is zo mooi! Deze lipstick heeft een hele mooie textuur, is zacht maar niet te glibberig en blijft erg lang zitten. Deze draait rond de prijs van €6,00 à €7,00.


De laatste is dan de Catrice lipstick in de kleur Sweet Coraline. Deze is een donkerdere oranje kleur en ook zooo mooi! Hij is iets matter dan de rest en blijft daardoor ook het langste zitten van de 4. Dit is gewoon een prima lipstick! (Prijs: rond de €3,00)Swatches

catrice sweet coraline

Boven en onder: Sweet Coraline (Catrice)

catrice sweet coralineMax factor bewitching coral

2 Full Face foto's hierboven en onder: Bewitching Coral (Max Factor)

max factor bewitching coral

MUA lipstick nectar shade 16

Boven en onder: MUA lipstick nectar shade 16

MUA lipstick nectar shade 16


Sleek True Colour lipstick Coral Reef

2 Full Face foto's hierboven en foto hieronder : Sleek Coral Reef.De Max Factor, MUA en Catrice lipsticks vind je in het Kruidvat (let op: MUA enkel in geselecteerde filialen!).
De Sleek lipstick kan je online bestellen.

Welke is jouw favoriet?

Share:

4 reacties