Favoriete budget lentegeurtjes!

Oh, wat hou ik toch van wat warmer weer: de natuur ziet er heel erg mooi en fris uit, de felle lipkleuren mogen bovengehaald worden ééén... de lenteparfums, body mists en eau de toilettes kondigen zich aan. Natuurlijk hebben we niet allemaal het budget om elke nieuwe versie van de DKNY of Marc Jacobs geurtjes aan te schaffen, dus heb ik vandaag voor jullie mijn favoriete budget lentegeurtjes. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als eerste heb ik dit miniflesje Eau De Toilette van Yves Rocher. Deze heeft een superlekkere en vrij pure cocosgeur en is zooo lekker. Cocos is een geur waar veel mensen nogal raar over doen en die hem niet zo lekker vinden, maar ik vind het heerlijk fris voor de zomer. Daarenboven is het een heel handig formaat om in je tas mee te nemen!


Een geurtje dat ik al een jaar heb en waar ik maar geen genoeg van kan krijgen: de Japanese Cherry Blossom geur van The Body Shop. Oooh, heerlijk is deze. Hij reukt lekker fris en bloemig en is gewoon de perfecte everyday geur. Ik moet dringend een Travello halen zodat ik deze ook in mijn tas kan meenemen!


Als laatste heb ik een heel recente aankoop. Van dit productje kan je een hier een volledige review vinden. Het is de Blossom Water Relaxing Body Mist van Rituals. Dit is een hele cleane geur, die altijd past, maar door zijn frisheid nog net iets meer geschikt is voor de warmere seizoenen. Zoals het flesje zegt, werkt hij heel relaxerend en kan je lekker in je sjaal duiken die je hiermee net hebt beneveld. Hij ruikt echt heel lekker en hij heeft ook een vrij zacht prijsje!
En wat is jouw favoriete lentegeurtje? 

Share:

1 reacties

  1. Japanese Cherry Blossom is inderdaad heerlijk! Ik heb de butter en douchegel hier staan, de mist moet ik ook nog eens aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen