Zijn ze de hype waard? Revlon lipbutters!

Vorig jaar waren deze lipproducten van Revlon een echte hype, iedereen leek ze énorm goed te vinden en kocht er 5 verschillende kleuren van. Zo ver dreef ik het niet; 2 kleuren leken me een goed begin. Benieuwd of ik er ook zo lyrisch over ben? Lees dan snel even verder!
Ik denk dat ik, toen ik ze een dik jaar geleden kocht, een review heb geschreven over deze productjes. Nou ja, in het begin leek het meer op een hele kleine foto met losse stukjes tekst rond, dus is het nu tijd om ze eens in detail te gaan bekijken!

Als eerste kocht ik Cotton Candy, ik wist toen blijkbaar niet dat hele lichte roze kleurtjes met blauwe ondertoon me niet stonden, want ik bracht het mee naar huis. Toen ik het aanbracht merkte ik echter al snel dat deze kleur me hélemaal niet stond. Het deed mijn huid er grauw uitzien.

Ook zit er een klein zilveren shimmertje in, maar dat is zo goed als onzichtbaar op de lippen.
Tip: wanneer je een koele, rozige ondertoon hebt ik je huid, probeer dan in je make-up iets warmere kleurtjes te gebruiken. Zo is je gezicht iets meer in balans. 

Ook nam ik tijdens dezelfde trip Peach Parfait mee; een oranje peachy kleur met gouden glittertjes erin. Nu wist ik blijkbaar ook niet dat ik niet van glittertjes hield in lipsticks (wat was ik aan het denken?). Deze staat me een stuk beter en de glitters vallen niet té erg op. Wanneer de kleur echter begint weg te gaan, blijven de glitters wel overeind en zie je ze wel erg zitten, dat is niet zo'n appetijtelijk zicht.Deze lipproducten zijn wel heel creamy, misschien een beetje te creamy. Bij mij blijven ze hooguit een tweetal uurtjes zitten en dan moet ik ze opnieuw aanbrengen.

Ik heb van andere mensen gehoord dat de iets donkerdere kleur veel beter blijven zitten en beter aanbrengen, dus misschien kan je beter die kleurtjes eens uitproberen dan de twee die ik hier heb vernoemd.

De verpakking ziet er wel heel mooi uit; lekker sleek, niet te veel poespas en een mooi tubetje.

Jammer maar helaas, ik draag deze lipbutters niet zo heel veel. Heb jij er een betere ervaring mee?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb zelf nog geen ervaring met deze lipbutters, maar ik heb er wel al heel goede dingen over gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ze zelf graag willen uittesten, maar ik heb er al veel verschillende reviews over gelezen :)

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen