Mijn favoriete concealers!

Ik was vroeger echt totaal niet bezig met concealer. Als ik iets opdeed, was het foundation over het gehele gezicht zonder concealer, echt een héél aantrekkelijke look (ahum). Gelukkig zijn we nu enkele jaren verder en heb ik enkele favorieten gevonden die ik blijf gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel even verder!De eerste is zo budget als het maar zijn kan: de Catrice Camouflage Cream. Deze komt in een potje en kan je aanbrengen met een kwastje of je vingers. Ik doe het liever met mijn vinger (wees dan wel zeker dat je handen proper zijn), omdat het product dan een beetje wordt opgewarmd en makkelijker aanbrengt. Deze concealer is ideaal om puistjes te bedekken. Ik draag kleurtje 02, Light Beige.Vervolgens heb ik er eentje van MAC: de Studio Finish concealer in de kleur NW20. Excuses dat hij er verschrikkelijk vies uitziet, maar dat komt omdat ik hem een hele tijd met een kwastje heb aangebracht en daarom plakken er wat haartjes in. Deze is enorm fijn wanneer je een hardnekkig puistje hebt dat je maar niet weg krijgt. Hij geeft nog iets meer dekking dat de Catrice Camouflage Cream.Als laatste heb ik de Maybelline Anti-Age the eraser eye. Deze gebruik ik werkelijk in elke FOTD, in elke tutorial, in elke GRWM. Het is mijn favoriete concealer om onder mijn ogen te gebruiken; hij is vloeibaarder dan de andere concealers en daardoor makkelijk te blenden, ook maakt hij je ogen er heel wakker uitzien. Het maakt werkelijk een groot verschil of ik deze wel of niet gebruik. 
Zoals je op de foto kan zien, komt dit product met een sponsapplicator. In het begin voelt dit wat raar aan, maar het went snel. Ik hou van dit product!
Wat is jouw favoriete concealer?

Share:

3 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar die laatste concealer! Zou deze donkere kringen aankunnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gebruik je ook Make Up For Ever?

    Full Cover van Make Up For Ever is perfect voor het verbergen van de meest extreme oneffenheden van het gelaat zoals littekens, ernstige beschadiging van de huid, depigmentatie of moedervlekken. Het kan zelfs tatoeages verbergen.

    BeantwoordenVerwijderen