Vloeibare lipsticks: wie zijn ze, wat doen ze?

Aaah, ik hou van lipproducten! Ik heb ze in alle vormen, maten soorten; van lipgloss tot lipstick tot lippenbalsem tot... vloeibare lipsticks. Het is hét make-upproduct waar ik graag eens een centje meer aan uitgeef of waar ik er soms wel meerdere van dezelfde lijn van moet hebben. Woops. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete vloeibare lipsticks!
Vloeibare lipsticks hebben de pigmentatie van een lipstick maar komen in lipglossvorm. Ze komen, net als lipsticks, in verschillende finishes: mat, glanzend, met een shimmertje,..


Bourjois Rouge Edition Velvet "Framboujoise": Ik hou erg van deze kleur: het is een framboosrode kleur die je in elk seizoen wel kan dragen. Zoals de naam al zegt, heeft deze een velvet finish. Dat lijkt heel erg op mat, maar is het toch nèt niet. L'Oréal Color Riche L'Extraordinaire liquide lipstick: Dit product is zooo enorm mooi. Ik kon er in het begin niet goed mee werken omdat ik er steeds te veel van aanbracht. Met een klein beetje product kom je al een heel eind. Hier zie je de kleur "Nude Vibrato", een hele mooie peachy kleur. Deze hebben een enorme mooie glans en voeden je lippen ook goed.


Vervolgens hebben we de Essence XXXL longlasting lipgloss in de kleur "Silky Red". Dit product werd niet gelabeld als een vloeibare lipstick, maar ik vind hem best in deze categorie passen. Het is een hele dekkende lipgloss met een matte finish. Ik ben sowieso al erge fan van deze XXXL lipglossjes (let op: de mirror shine glossjes zijn niet zo gepigmenteerd), maar deze kleur springt er toch bovenuit.


Nog een budgettopper: de Catrice Made To Stay Smoothing lippolish in de kleur Mission PINKpossible. De naam alleen al is een echte hit, maar ook het product in dit tubetje is best te pruimen. Dit is terug een vloeibare lipstick met een énorm mooie pigmentatie en feel op de lippen. Wanneer je op zoek bent naar een lekkere felroze lipkleur die lang blijft zitten moet je zeker even deze wat aandacht schenken!

 

Last but not least hebben we deze L'Oréal Shine Caresse in de kleur Juliet: een prachtige dieprode kleur met een enorme lading glans. De meeste mensen hebben het niet voor glanzende rode kleuren, maar ik zweer je dat ik je met dit kleurtje kan bekeren.Wat zijn jouw favoriete soort lipproducten?

Share:

2 reacties

  1. Ik draag het liefst lipsticks, maar als ik heel snel iets op mijn lippen wil doen ga ik voor een lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er één van Bourjois en één van L'oreal! Vind ze erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen