How to: een felle lipkleur combineren!

De grootste trend voor deze zomer wordt een felle lip met voor de rest een vrij simpele make-up. Maar hoe combineer je een felle lipkleur nu het beste? Vandaag toon ik jullie mijn go-to make-uplook wanneer ik een felle lipkleur draag. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

how to een felle lipkleur combineren

Eerst en vooral zorg ik ervoor dat mijn basis mooi egaal is. Een felle lipkleur trekt de aandacht toch automatisch meer naar je gezicht dan anders, dus wil je dat je huid er mooi fris en egaal uitziet. Ik gebruik mijn, hoe kan het ook anders, Bourjois Healthy Mix Foundation. Om er goed wakker uit te zien gebruik ik de Maybelline Anti-age the eraser eye concealer en op puistjes gebruik ik de Catrice Camouflage Cream.

hoe een felle lipstick dragen

Vervolgens willen we onze wenkbrauwen er mooi laten uitzien. Aangezien de onderkant van je gezicht goed aangezet is, willen we de bovenkant wat in verhouding houden. Je wilt ze zeker niet té donker aanzetten. Ik gebruik de MAC Omega oogschaduw en set de wenkbrauwen met een transparante wenkbrauwgel.

Ik gebruikte geen oogschaduw, maar zette enkel een lijntje met een kleine wing met de Bourjois Liner Feutre in een zwarte kleur. Verder bracht ik een flinke laag mascara aan: de Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves mascara.

felle lipstick dragen

Verder wil ik de gezichtsmake-up vrij  rustig houden: ik gebruik een beetje bronzer (Rimmel Natural Bronzer in Sun Bronze) om mijn gezicht wat meer kleur te geven en een neutrale blush. De kleur van je blush hangt natuurlijk wat af van de lipkleur. Ik heb een koraalkleur met een lichte roze ondertoon, dus ik gebruikte een neutrale blush met een lichtroze ondertoon (Catrice Defining Blush in Think Pink). Ook bracht ik wat higlighter aan, maar hield het vrij miniem.


En dan natuurlijk de kers op de taart: de lipstick! Ik koos voor Coral Reef van de True Colour lipstick lijn van Sleek. Dit is een prachtige felle koraalkleur met een mooie glans! Ik draag deze de laatste heel vaak (misschien een beetje te vaak) maar hij is gewoon veel te mooi!

tips felle lipstick dragen

En dit is het resultaat!

Wat is jullie favoriete felle lipstick? 

Share:

6 reacties

 1. Mooie lipstick, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de lipstick staat je echt super goed zeg, ik wil hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie lipstick!
  Ik vind ook dat je lippen zo prachtig egaal zijn, geen oneffenheden te bespeuren :D

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi resultaat! Felle lipsticks staan je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen