Rituals Blossom Water Relaxing Body Mist.

Be prepared voor wat ik nu ga zeggen: dit is het eerste Rituals product ooit dat ik uitprobeer. Ik weet het, raar. Onlangs liep ik langs de Rituals stand bij Galeria Inno en daar zag ik dit nogal goed uitziend flesje staan. Ik rook eraan en oh my, wat is dit een heerlijke geur! Benieuwd wat ik verder van deze Relaxing Body Mist vind? Lees dan snel even verder!
Eerst en vooral vind ik de verpakking er erg mooi uitzien. Die ziet er op zich al rustgevend uit: lekker clean, alleen het hoogstnodige erop, I like. Dit is een sprayflacon die heel goed in de hand ligt. Hij is vrij zwaar, wat ik eigenlijk nooit had verwacht. Je krijgt dan ook 50 ml in dit flesje, en dat is toch een aardige hoeveelheid.
De geur staat achteraan op het flesje beschreven, dat is nog eens handig (ik ben nu eenmaal niet zo sterk in het beschrijven van geuren). Het begint met een lichte bloemige geur om daarna over te gaan in een fruitige kersengeur. Als laatste komt er ook nog een vleugje muskus bij kijken.

Samengevat is dit een hele frisse geur, zonder je te overweldigen. De geur doet wel degelijk wat er op de flacon staat: hij heeft rust en kalmte.


Hij staat te pronken tussen mijn andere lentegeurtjes, maar op dit moment kan ik hem maar niet wegzetten. Ik spray hem meerdere keren per dag op (woeps), maar dat is nog niet zo'n ramp. Je kan hem krijgen voor een vrij zacht prijsje van €16,50.

In het begin is de geur vrij sterk, maar eens gesetteld krijg je dat subtiele vleugje van kersen en frisheid te pakken. Dit vleugje blijft een hele poos hangen, maar omdat ik hem zo lekker vind grijp ik er dus meerdere keren per dag naar.

Ben je dus op zoek naar een hele frisse, rustgevende geur voor deze lente en wil je geen hopen geld uitgeven? Dan is deze vast en zeker iets voor jou, ik ben alvast grote fan!

Share:

7 reacties

 1. Lijkt mij een heerlijke geur! Wat zijn je foto's erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die lijkt me héérlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt me erg nieuwsgierig naar dit product! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij echt een heerlijk geurtje. Ik hou van zachte, 'cleane' geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen