Een ode aan goudbruine oogschaduw.

Oogschaduws die je snel op je ogen kan aanbrengen en waar niets anders meer bij hoeft, ik hou ervan. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete goudbruine oogschaduws zien omdat die heel goed bij mijn oogkleur passen en ze gewoon heel mooi zijn. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als eerste heb ik MAC All That Glitters oogschaduw. Ik gebruik deze pracht echt veel te weinig, maar hij is echt de moeite waard. Deze oogschaduw heeft een heel aangename textuur, brengt gepigmenteerd aan en staat heel mooi bij blauwe ogen.


Dit oogschaduwpalletje kwam al voorbij in mijn artikel over mijn favoriete budget oogschaduwpalletjes, maar om heel eerlijk te zijn bevat het mijn favoriete kleurtjes van heel mijn stash. Vooral de bronzy kleur en de gouden kleur zijn be-autiful : Essence All About Sunrise oogschaduwpallet.Als laatste heb ik deze LE oogschaduw van de Essence Cookies & Cream collectie in de kleur So Hot Donut. Het spijt me dat hij LE is, maar ik gebruik hem zo veel dat ik hem wel in dit artikel moést vernoemen. Dit is een hele mooie medium bruine kleur met een gouden ondertoon. Ook heeft deze een hele mooie glans, niet echt een shimmer, maar een glans.


Wat is jouw favoriete oogschaduw voor een snelle look?

Share:

4 reacties

 1. Ik hou ook van deze kleur! Staat mooi bij mijn groene ogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awwh die van Essence is zo mooi! Helaas was bij ons al door uit verkocht.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad soms wat wachten en zoeken, ik heb heel lang naar het All About Nude pallet gezocht :)

   Verwijderen