The lipproduct edit: nude.

Vandaag geef ik het startschot van een nieuwe, kleine serie op mijn blog: the lipproduct edit. Bij elke "edit" bespreek ik een bepaalde categorie of kleur. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete nude lipkleurtjes, omdat zij voor mij toch wel een "nieuwe ontdekking" zijn. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Nude lipsticks? Het is nooit mijn ding geweest. Ik vond nooit er nooit eentje die goed stond bij mijn huidskleur. "Concealer nudes" vind ik echt walgelijk, het lijkt wel alsof je geen lippen hebt! Na lang zoeken heb ik in de loop der jaren 3 lipsticks gevonden die mij toch staan en die ik ook vaker begin te dragen.Als eerste heb ik een vrij nieuwe kleur: de Sleek True Colour lipstick in de kleur Bare All. Het zal een terugkerend kenmerk zijn in dit artikel, maar ook deze is een donkerdere nude kleur. Deze heeft een peachy-bruine ondertoon en is dus warm van kleur. Wanneer je van jezelf een koele ondertoon hebt in je huid, staan warme kleuren je net iets beter vind ik.
Deze lipstick komt uit de matte reeks lipsticks en is dan ook echt héél mat. Desondanks droogt hij je lippen niet énorm uit. Toppie!


Vervolgens heb ik er eentje van MAC : Hue. Dit was mijn allereerste MAC product ooit en zoals je kan zien heb ik deze ook al heel veel gedragen, hij is bijna op! Deze heeft een iets meer transparante finish en voelt dan ook voedender aan.  Ook deze lipstick heeft een peachy ondertoon en is daarom net iets makkelijker om te dragen.


Als laatste heb ik er eentje van Dior. Dit is inderdaad een lipstick die wat prijzig is, maar hij is echt heerlijk! Het is de Dior Addict Extreme lipstick in de kleur "Incognito". Deze kleur staat echt heel natuurlijk en is meer een vleugje nude op je lippen, echt heel erg mooi! Hij is heel hydraterend en heeft een mooie, glossy finish.  Incognito zal bij vrijwel elke ooglook die je maakt goed passen.
Wat is jouw favoriete nude lipkleur? 

Share:

4 reacties

 1. Mooie nude kleurtjes! Mijn favoriete nude lipkleur is natural beauty van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's! en ook ik zweer bij natural beauty van essence :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleurtjes!
  Benieuwd hoe ze op de lippen ogen eigenijk :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen