New in: Sleek en Wet 'n Wild!

Woops... dit is wat er gebeurd wanneer ik te veel cursussen moet samenvatten op mijn laptop. Ik dwaal af en eindig op webshops. Deze keer was ik heel nieuwsgierig naar de Sleek lipsticks en oogschaduwpalletjes van Wet 'n Wild. Benieuwd wat ik allemaal heb besteld? Lees dan zeker even verder!Sleek Make-up

Natuurlijk is deze merk vooral bekend door zijn fantastische oogschaduwdoosjes. Ik ben ook daarover heel enthousiast. Als je mij al een tijdje volgt, weet je echter dat ik een echte lipproduct junkie ben, en dus kocht ik 2 van deze True Color lipsticks. Ik heb hier 2 verschillende finishes van: de sheen finish en de matte finish. Coral Reef is een prachtige felle koraalkleur met een sheen finish, dus die zal wat hydraterender zijn en zal een mooi glansje hebben, Bare All is dan weer een matte kleur, en is, hoop ik, de perfecte nude kleur voor mij; het is net een iets donkerdere nude kleur met warme ondertoon, dus in principe zou dat moeten lukken!Wet 'n Wild

Dit is een merk dat je zo goed als nergens kan vinden, behalve op deze webshop. Ik ken dit merk vooral van zijn oogschaduwpalletes die heel mooie gepigmenteerd en boterzacht zouden moeten zijn. Ik kocht 2 palletjes met elk drie kleuren erin: het neturale palletje heet Walking On Eggshells en het donkerdere palletje heet Knock On Wood. Ik ben zooo benieuwd om deze uit te proberen!Al deze producten werden door mij besteld op http://themakeupspot.nl .

Binnenkort kan je van elk van deze producten reviews en looks verwachten!

Share:

4 reacties

  1. Ik hou echt van matte lipstick alleen een van sleek heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Daar moet ook maar een keer verandering in komen.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie aankoopjes! Ik ben benieuwd hoe de lipsticks je zullen bevallen. x

    BeantwoordenVerwijderen