De natuurlijke look.

"Oh, nee, weer te weinig tijd om me uitgebreid op te maken!". Wie maakt het niet eens mee? Het gebeurt heel vaak bij mij en wanneer ik 's morgens om 06:00 u moet opstaan zijn mijn ogen nog te zwakjes om te zien waar mijn creasekleur heen moet. Daarom heb ik een kleine routine opgesteld die een natuurlijke make-up look bevat en die altijd lukt. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Basis

Ik heb op deze foto's 0,0 foundation/ BB cream/ CC cream op, maar wel het wondergoedje dat Estée Lauder Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release SPF 15 heet (klik hier voor een volledig review). Het is een gezichtscrème die uit de tube komt als een lichtgrijze crème en die micro-pigmenten bevat (dat zijn de kleine gekleurde spikkeltjes die je ziet). Wanneer je de crème in je huid blendt, gaan deze pigmenten barsten en die zorgen ervoor dat de crème zich aanpast aan jouw huidskleur.

Resultaat: een hele natuurlijke, glowy finish die je huid net dat tikkeltje egaler maakt. I love it! (probeer ook eens de Garnier Miracle Skin Cream, dat is een gelijkaardig product!).

Onder mijn ogen en op de brug van mij neus gebruik ik mijn trouwe Maybelline Anti-age the eraser eye concealer. Deze concealer zorgt voor een wakkere look.Ik bracht maar een heel klein beetje bronzer aan, deze kan je dus zeker weglaten. Mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur Sun Bronze zit weer standaard in mijn make-uptasje. 

Als blush gebruikte ik een cream blush van Bourjois en de kleur Rose Tender. Deze is al veel te veel voorbijgekomen, maar hij is zooo mooi en natuurlijk! Er zit een klein shimmertje in en ziet er heel mooi uit in deze look. 


Ogen & wenkbrauwen


Op mijn ogen heb ik maar 1 product en dat is de Rimmel Rockin' Curves mascara. Lekker simpel!

Voor de wenkbrauwen gebruikte ik de techniek die ik onlangs beschrijf als "Eyebrows made easy". Ik neem een assige donkerbruine kleur met een ELF Smudge brush en vul de plekjes in die een beetje "kaal" zijn. De Essence transparante wenkbrauwgel houdt alles op z'n plaats!


Lippen

Voor de lippen gebruikte ik mijn nieuwe favoriete lipproduct: de Clarins Natural Lip Perfector in de kleur 05. Hoe mooi en natuurlijk ziet deze kleur eruit? Ik hou er gewoonweg van. Punt. En we zijn klaar! Vrij weinig productjes die je snel kan aanbrengen en die er keer op keer goed uitzien!

Wat zijn jouw alledaagse beauty essentials?

Share:

0 reacties