Review: Sleek True Colour lipsticks "Bare All" & "Coral Reef"

Oh, oh, ik heb weer enkele prachtproducten ontdekt. Je weet hoe verzot ik ben op lipproducten, dus je kan je wel inbeelden hoe blij ik werd van de ruime keuze Sleek lipsticks die ik op een Nederlandse webshop ontdekte. Benieuwd wat ik van deze lipsticks vind? Lees dan snel even verder!In de Sleek True Colour lipsticks lijn heb je verschillende lipsticks. Ik heb zowel een kleurtje gekocht van de sheen finish als van de matte finish. Het kleurtje uit de sheer finish lijn heet Coral Reef, de matte kleur heet Bare All. Ik was al een tijdje op zoek naar dé ideale nude kleur, en een koraalkleur meer of minder, dat kan nooit geen kwaad!

Kijk nu toch eens hoe mooi de verpakking er ook uitziet. Ik vond het eigenlijk zonde om de verpakking te moeten opendoen om de lipsticks eruit te krijgen. Heel schattig! De kleurtjes staan ook aangegeven door een veegje vooraan op de verpakking en als je mij al even volgt, weet je hoe leuk ik dat vind. Ook kan je daaronder de finish van de desbetreffende lipstick lezen: sheen of matte.

De huls zelf is een matte zwarte kleur, waarin de naam van het make-upmerk gedrukt is. Dit ziet er heel sleek uit (toepasselijk hè). De verpakking is een ovaaltje, wat het toch net wat anders maakt. Ook staat het kleurtje onderaan de lipstick aangegeven, terug met een voorbeeld van de kleur erbij.
Links zie je de kleur Coral Reef, dit is een hééééle felle koraalkleur, die tegen het neon aanleunt. Je moet het aandurven om deze kleur te dragen, maar ik ben er ondertussen aan gewend. Ik kan je wel vertellen dat veel mensen je even aankijken, maar hé, no problemo! Deze kleur heeft een sheen finish, wat wil zeggen dat er een heel mooi glansje aan zit. Ook is deze heel erg goed gepigmenteerd en heb je weinig product nodig om een optimale dekking te krijgen.


Rechts zie je de kleur Bare All, een donkerdere nude kleur met peachy ondertoon. Deze kleur komt uit de matte finish lijn en is dan ook heel mat. Het is heel apart, maar wel supermooi wanneer je eraan went. Aangezien ik een koudere ondertoon heb in mijn huid, staan warmere kleurtjes me doorgaans iets beter. Deze nude kleur vind ik dan ook heel erg mooi! Deze kleur droogt je lippen ook iets meer uit dan de andere kleur, maar met wat lippenbalsem is dat snel opgelost.Boven: Bare All (matte)
Onder: Coral Reef (sheen)Lipswatches:
Boven: Bare All
Onder: Coral Reef (deze is nog iets feller IRL)Ik ben heel enthousiast over deze lipsticks en zou ze zeker aanraden. Er is een grote variëteit aan kleurtjes, dus er is voor ieder zeker wat wils!

Nog even enkele details:


Wat is jouw favoriete product van Sleek Cosmetics?

Share:

4 reacties

  1. De verpakkingen van Sleek zijn inderdaad prachtig. Bijna zonde om aan te raken. Mijn favoriete product van Sleek is de blush rose gold.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipsticks! Vooral Coral Reef vind ik prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen