Essence Viva Brasil nagellakjes.

Essence is weer uitgekomen met een nieuwe LE Edition collectie, en wat kon de naam van deze collectie ook anders zijn dan "Viva Brazil". Tegenwoordig staat alles in het teken van het WK voetbal, en ook de make-upmerken spelen hier gretig op in. Vandaag toon ik jullie de swatches van enkele lakjes uit de collectie en vertel ik wat ik ervan vind. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Deze lakjes komen in de standaard verpakking van de Essence lakjes, dus ook met hun goed borsteltje, fiew! In totaal zijn er 5 lakjes in deze collectie, maar ik kon er maar 3 te pakken krijgen.Van links naar rechts hebben we I Love Brasil, Ka-Ka-Karnival en Cool Azul.


I love brasil is een hele mooie felroze kleur met een blauwe ondertoon.
Ka-Ka-Karnival is een berry-paarse kleur.
Cool Azul is een prachtige donkerblauwe kleur.
Elk lakje is cream afgewerkt en heeft dus totaal geen shimmer.

Deze lakjes brengen echt heerlijk aan! Door de aangename breedte van het borsteltje is 1 laagje in 2 seconden gepiept. Daarbij drogen de lakjes ook heel snel, waardoor de tweede laag snel kan worden aangebracht. Met twee laagjes zijn deze lakjes helemaal dekkend, zelfs wanneer je een lang wit stuk nagel hebt zoals ik.

Swatches

Op de swatches hieronder is er een hele mooie glans te bespeuren. De lakjes van Essence zijn misschien goedkoop, maar deze lakjes zijn toch héél erg mooi!Ka-Ka-Karnival.Cool Azul.I love brasil.


Als je een liefhebber bent zou ik zeker minstens 1 lakje van deze collectie meenemen. Ik ben lang niet bij elke collectie even enthousiast over de kleurkeuze, maar deze kleurtjes spreken me toch wel heel erg aan. Pluspunt is dat ze ook gewoon nog eens goed zijn van kwaliteit én dat ze een zacht prijsje hebben!

Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur? 

Share:

6 reacties

 1. Mooie lakjes! Essence is heel goed van kwaliteit voor de prijs.
  Waren er trouwens geen 5 lakjes in deze collectie? Deze 3 plus geel en groen. Ik heb de groene gekocht, ik heb hem nog niet gedragen, maar hij ziet er supermooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woops, typfoutje! De groene zag er mooi uit op foto, dus vind het wel een beetje jammer dat hij er niet meer was.

   Verwijderen
  2. In de Veldstraat was hij blijkbaar meteen uitverkocht, gelukkig hadden ze hem nog in de Zuid, joepie, want dat was de enige die ik wou :)

   Verwijderen
 2. jij hebt mooie lange nagels zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, ze zijn de laatste tijd inderdaad een stuk sterker en langer geworden! :)

   Verwijderen