Hot or not: Essence express dry drops.

Iedereen heeft het al meegemaakt, je hebt je nagels net mooi gelakt in je favoriete lentekleurtje en bent te ongeduldig om het goed te laten drogen. Gevolg: krasjes, blutsen, het is geen zicht. Ook ik maak dit heel vaak mee dus ik besloot de Essence express dry drops eens uit te proberen. Wordt dit een hottie of een nottie?Hoe ga je te werk?


Deze drops komen met zo'n handig applicatortje. Daarmee zuig je wat van de vloeistof op. Ik breng dit product steeds aan op nagels die nog volledig nat zijn, zo kon ik dit product ook het beste testen. Bij elke nagel gebruik ik 1 à 2 drupjes, het hangt er een beetje vanaf of het product vanzelf goed verdeelt of niet.


 En...werkt het?

Ik was hier in het begon zo énorm sceptisch over. Wanneer je het product aanbrengt, ziet het er gewoon uit als water en is het ook heel vloeibaar. Na het aanbrengen droogt je nagel heel erg snel, maar er blijft als het ware een vettig laagje achter. Op zich voedt dat je nagels wel en zou het geen probleem moge zijn, ware het niet dat je nagellak er een beetje "vettig" uitziet nadien en je die look maar moeilijk weg krijgt.
De beste oplossing is om even te wachten (een 4-tal minuutjes), je nagels onder koud stromend water te houden en dan met een handdoek te deppen


Wanneer je het vettige laagje niet meerekent, doet dit product wel wat het zegt; je nagellak droogt heel erg snel. Ik kan er na 10 minuutjes wel ongeveer alles mee doen zonder dat de nagellak beschadigt raakt.


Ik ben dus tevreden over dit product, maar kan het noch een hottie noch een nottie noemen. Dat vettig laagje speelt me toch wel parten, want alles wat je vastneemt hangt helemaal vol. Voordeel: het is voor een prikje van jou na een bezoekje bij Kruidvat of Trekpleister!

Zou jij dit product aanschaffen?

Share:

4 reacties

 1. Hmm ik weet niet of ik het product zou aanschaffen. Twijfel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga na dit flesje het ook niet opnieuw kopen.

   Verwijderen
  2. Ik heb m ook gereviewd op mijn blog en ga zeler een nieuwe kopen hierna! Als je even je hand wast dan is dat ook weer weg

   Verwijderen
 2. Ik heb ze vroeger eens geprobeerd en ze zijn wel ok, maar ik verkies toch een snel drogende topcoat, veel handiger.

  BeantwoordenVerwijderen