Favoriete budget oogschaduwpalletjes!

Iedereen is dol op budget oogschaduwpalletjes, ja toch? Vandaag zet ik mijn favoriete exemplaren even op een rijtje. Ze zijn van diverse merken: Essence, Sleek, MUA,... Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Essence

Wanneer ik een keuze moet maken tussen Catrice en Essence ga ik steevast voor Essence. Ik vind de kwaliteit van de producten beter, evenals het assortiment. Mijn 2 favoriete palletjes zijn het "All about sunrise" en "All about nude" pallet. Beiden hebben hele mooie, gepigmenteerde kleurtjes en zijn bruikbaar op alledaagse basis.MUA

Een probleem dat je vaak ondervindt wanneer je shopt bij budgetmerken, is dat een mat oogschaduwpalletje (van goede kwaliteit!) soms niet makkelijk te vinden is. MUA heeft het "Ever After" pallet, en daar ben ik nu eens echt enthousiast over! Elk kleurtje uit dit pallet is mat, ze zijn goed gepigmenteerd en brengen ook vrij makkelijk aan. Score!


Zo, wat is jouw favoriete budget palletje?

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. mijn sleek oh so special palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het all about nude palette heb ik ook, ik heb het nog niet gebruikt, maar alle swatches zien er zo veelbelovend uit dat het voor mij ook wel een toppertje zal worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen