Nails Of The Day + Review: Rimmel Rita Ora "Pillow Talk"!

Onlangs ging de bekende Rita Ora een samenwerking aan met Rimmel London. Daaruit vloeide een collectie voort de bestaand uit enkele Colour Rush lipsticks en nagellakjes. Ik nam 1 lakje mee uit de collectie en die toon ik vandaag aan jullie. Benieuwd? Lees dan sn
el even verder!


Ik moet eerlijk zeggen dat er veel kleurtjes waren die niet echt mijn ding waren. Ook de kleurtjes van de Colour Rush lipsticks vond ik niet énorm speciaal.
De verpakking van de nagellakjes echter vind ik wel mooi. Er staat een hele mooie afbeelding op de dop en dat geeft de verpakking net dat tikje meer.


Dit lakje behoort tot de 60 seconds lijn (pas op, de Rita Ora lakjes zijn wel limited edition). Ik heb al enkele lakjes van die lijn waar ik erg tevreden over ben. Ze drogen heel snel en lakken makkelijk door hun grote borsteltje. Veel mensen zullen het borsteltje iets té groot vinden, maar ik vind het wel lekker werken.


Doorgaans zijn deze lakjes ook goed gepigmenteerd en dekken ze makkelijk. Dat was ook bij dit kleurtje geen uitzondering. In twee laagjes was Pillow talk volledig dekkend.


Pillow talk is een heel mooi lichtblauw kleurtje met subtiele zilveren shimmers. Ik had de shimmers zelfs eerst niet gezien in de winkel, maar wanneer je het kleurtje in het licht houdt, zie je het wel duidelijk. Het is ook zo'n kleurtje dat je handen er gezond doet uitzien, dus dat is ook mooi meegenomen.


Het is echt een ideaal kleurtje voor deze tijd van het jaar, en ook de kwaliteit is mooi. Zeker de moeite waard om dit lakje eens te bekijken in de winkel!


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Share:

3 reacties

  1. Wat een heerlijk wolkenkleurtje, wordt ik blij van! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi kleurtje is het zeg!!! xxx fabianne

    www.cookiesandperfection.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen