Dé budgetproof lipsticks die je moet hebben.

Het is geen geheim dat ik al lang een liefde heb voor de Essence longlasting lipsticks. Hier en daar heb ik er wel al een keertje over gesproken, maar ik vond het toch eens tijd om alle kleurtjes die ik heb op een rijtje te zetten en mijn eindvonnis neer te schrijven. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Ik ontdekte deze lipsticks toen ze net uitkwamen. Mijn allereerste aankoopjes waren On The Catwalk, een donkerrode kleur, en Wear Berries, een paarsige kleur. Ik had ze nog niet goed en wel op mijn lippen aangebracht, en was al volledig overtuigd. Niet veel later kocht ik Natural Beauty. De storm ging even liggen tot de assortimentsvernieuwing enkele maanden geleden. Essence voegde 2 nieuwe kleurtjes toe aan de longlasting lipsticks lijn: Love Me en Blush My Lips.Van links naar rechts: On the catwalk, Natural Beauty, Wear Berries, Blush My Lips, Love Me.

On The Catwalk: donkerrode kleur.
Natural Beauty: neutrale medium roze kleur.
Wear Berries: berry-paarse kleur.
Blush My Lips: fellere roze kleur.
Love Me: Peachy kleur.

Geen enkele kleur heeft shimmers of glitters en dat vind ik natuurlijk heel leuk!


Deze lipsticks voelen zo énorm zacht aan op de lippen! Ze brengen aan als boter. Wanneer je last hebt van velletjes op je lippen, moet je niet vrezen: deze lipsticks verdoezelen de velletjes en doen ze dus zeker niet meer opvallen, score!

Elk van deze lipsticks heeft dezelfde pigmentatie: een medium dekking. Ik zou niet zeggen dat ze sheer zijn, maar ze zijn ook niet volledig gepigmenteerd dat ze angstaanjagend fel worden. De kleur smelt altijd een beetje samen met je eigen lipkleur.
Deze lipsticks hebben ook een hele mooie glans en voelen heel hydraterend aan.

Ze blijven een drietal uurtjes mooi zitten, daarna moet je ze wel wat bijwerken. Kleurtjes als On the catwalk en Blush my lips blijven iets langer hangen, de lichtere kleurtjes hebben al wat sneller een extra laagje nodig.
Ik zou deze lipsticks echt aan iedereen aanraden. Deze lijn bevat nu 13 kleurtjes: van barbieroze tot classic rood; voor iedereen wat wils!

Ben je dus op zoek naar een fantastische budget lipstick die makkelijk aanbrengt, goed blijft zitten en je lippen niet uitdroogt? Dan zijn deze Essence longlasting lipsticks iets voor jou!


Swatches:

Van links naar rechts: On the watwalk, Natural Beauty, Wear Berries, Blush My Lips, Love Me.

Wat zijn jouw favoriete lipsticks? 

Share:

7 reacties

 1. Love Me en Natural Beauty zou ik zelf ook in mijn stash willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze lipsticks ook zo geweldig! Ik vind het vooral leuk dat er geen glitters of shimmers in de lipsticks verwerkt zitten. Natural Beauty en Love Me zijn absoluut mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag heb ik Natural Beauty op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb natural beauty en love me :) perfecte everyday kleurtjes voor school

  BeantwoordenVerwijderen
 5. natural beauty is mijne favo :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er 4 en ik ben er ook erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen