Stem op mij: Demak'up Facelook!

Enkele weken geleden plaatste ik een look online voor de Demak'up Facelook. Demak'up zelf stoomde al 4 hele mooie Facelooks klaar , maar nu werd aan enkele bloggers gevraagd of wij een 5de Facelook wouden creëren. Mijn look is geselecteerd (hoera!) en nu is het dus de bedoeling dat jullie zo veel mogelijk stemmen voor mij!Als je hier klikt kom je op de Facebook pagina van Demak'up Belgium terecht. Wanneer je wat naar beneden scrollt, zie je mijn look op de 6de rij uiterst rechts.

Ik zou het echt heel leuk vinden indien jullie zouden stemmen voor mij!
Laat het even in de reacties weten of je een stem hebt uitgebracht, dan kan ik jou persoonlijk bedanken!

Stemmen kan tot 30 mei, op 31 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

En nu, duimen maar!

Liefs, Fien.

Share:

2 reacties