Coral funk.

In de zomer draag ik niets liever dan een mooie felle koraalkleur, zowel op de lippen als op de nagels.  Daarom laat ik jullie vandaag mijn favoriete lakjes zien van het moment die deze mooie kleur hebben. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik dit prachtige lakje van de Rimmel 60 seconds lijn in de kleur Instyle Coral, hier deed ik laatst ook al een NOTD van. Het is echt 1 van mijn favoriete lakjes: de kleur dekt goed, de lak droogt snel, het heeft een aangenaam borsteltje,...en een leuk prijsje!


Nog een lakje van Rimmel, maar wel van de Salon Pro Kate Moss lijn: Jazz Funk. Dit is een koraalkleur dat meer aan de roze kant zit, maar nog steeds in de familie past. Ook deze brengt heel makkelijk aan en dekt heel goed. Volgens mij wordt Rimmel hier 1 van mijn favoriete nagellakmerken...!


Als laatste heb ik dit lakje van Essie. Jammer genoeg kan ik jullie de naam niet vertellen, die is er onderweg ergens afgegaan. Deze prachtige felle koraalkleur draag ik elke zomer steevast op mijn teennagels; hij neigt iets meer naar de rode kant, dekt terug enorm goed en gaat ondertussen al 2 zomers goed meer. Love it!


Zie je hier een thema? Alle lakjes zijn cream afgewerkt en hebben dus totaal geen shimmer, zo heb ik ze het liefste!

Tip: op de Rimmel lakjes geldt regelmatig een kortingactie, hou de folder van Kruidvat dus goed in de gaten!

Wat is jouw favoriete zomerse lakje? 

Share:

3 reacties

  1. Mooie lakjes! Mijn favoriete zomerse lakje neigt toch ook echt naar het koraal. Ook mintgroene lakjes vind ik helemaal geweldig in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Droogt die van Rimmel ook zo snel? :)
    Leuke foto's!

    www.iamafashioneer.com

    BeantwoordenVerwijderen