Review: Wet 'n Wild "Walking On Eggshells" + look!

Onlangs liet ik jullie mijn laatst geshopte goodies zien van Wet 'n Wild. Ik heb nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd, maar hoorde steeds goede dingen over hun oogschaduwpalletes. Daarom kocht ik 2 palletjes; eentje in de kleur Walking On Eggshells en eentje in de kleur Knock On Wood. Vandaag review ik voor jullie Walking On Eggshells.


Kan je ooit genoeg palletjes hebben met neutrale kleurtjes erin? Blijkbaar niet. Toch trok dit palletje me aan: het heeft een zacht prijsje en ik heb er goede reviews over gelezen. Daarenboven zijn het ook gewoon heel mooie kleurtjes; vooral de creasekleur vind ik een hele mooie, omdat deze iets warmer is van ondertoon.

Dit palletje is zeker een aanrader wanneer je net begint met make-up: elk kleurtje geeft aan waar je het moet aanbrengen: browbone = wenkbrauwbot, crease = arcadeboog, en eyelid = bewegend ooglid. Dit maakt het heel makkelijk om een look te creëren en ook een kleine afbeelding op de achterkant helpt je op weg.Hoe zit het met de pigmentatie van dit palletje? Fantastisch! De oogschaduws zijn boterzacht en héél mooi gepigmenteerd. Ik ga even een groot statement zeggen: ze kunnen tippen aan de MAC oogschaduws die ik bezit. Ze hebben weinig tot geen fall-out, brengen supermakkelijk aan, blenden goed... Een droom voor elke geoefende of beginnende beautylover.


Ik knutselde er onderstaande look mee in elkaar. Uiteindelijk wou ik gewoon doen wat er op het doosje stond, zo kon ik ook zien of dit een mooi resultaat gaf. De beige kleur  ging dus op het bewegend ooglid, de medium bruine kleur ging in de crease en de crèmekleur belandde op het wenkbrauwbot. Elk kleurtje bevat wel shimmers, maar het ziet er nog steeds heel erg mooi uit. Bij dit palletje is het zeker oké om over het gehele oog een shimmertje te hebben.
Ook bracht ik de tweede lichtste kleur aan in mijn binnenste ooghoek en de crease kleur bracht ik aan onder het oog.

Ik zou dit palletje zeker en vast aanraden. Het is een ideaal doosje om standaard in je everyday bakje te liggen: de pigmentatie is goed, ze blenden makkelijk, ik ben er héél enthousiast over.

Dit palletje is onder andere te koop bij themakeupspot.nl

Wat vind jij van dit palletje? 

Share:

3 reacties

  1. Mooi paletje, prachtige foto's ook! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooi palette! Ik ben gek op hun oogschaduws en had deze nog niet eerder gezien, dank voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen