Review + Look: Wet 'n Wild "Knock On Wood"

Onlangs konden jullie een review lezen over het Wet 'n Wild oogschaduwpalletje in de kleur "Walking On Eggshells". Ik was echt heel enthousiast over dit palletje, dus ik besloot er nog eentje uit te proberen: Knock On Wood. Benieuwd of dit palletje mij ook zo goed bevalt? Lees dan zeker even verder!

Dit oogschaduwdoosje komt met drie kleurtjes: eentje voor op het wenkbrauwbot, eentje voor in de arcadeboog en eentje om op het bewegend ooglid aan te brengen. Dit staat ook aangeduid in de oogschaduws zelf, dus voor iemand die net begint met oogschaduw is dit echt ideaal. 

Op de achterkant vind je ook een klein figuurtje dat je vertelt waar je welk kleurtje klan plaatsen. Handig!

Dit palletje heet Knock On Wood en bevat 3 hele mooie warme kleurtjes. Het kleurtje voor op het wenkbrauwbot is een lichtroze kleur, de crease kleur is een donkerbruine kleur en de kleur voor op het bewegend ooglid is een berry - bruine kleur, elke kleur bevat een klein shimmertje.

Elk kleurtje is echt supermooi gepigmenteerd. Ze brengen heel makkelijk aan en blenden ook heel makkelijk uit. Ze hebben een boterzachte textuur en ik heb met deze oogschaduws totaal geen restjes die op mijn wangen belanden. Daarnaast kan je de intensiteit van de kleurtjes ook nog eens mooi opbouwen, je kan de look zo subtiel of zo intens maken als je zelf wilt. De "browbone" kleur is voor mijn huid net iets te roos om op het wenkbrauwbot te gebruiken, maar het staat wel heel mooi in de binnenste ooghoek.
Van links naar rechts: browbone - crease - eyelid.
Met dit palletje maakte ik onderstaande look. Ik deed wat de kleurtjes aangeven, de onderste kleur bracht ik aan op het bewegend ooglid, de crease kleur bracht ik aan in de arcadeboog en de browbone kleur bracht ik een heel klein beetje aan op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. De onderste kleur bracht ik ook nog aan onder mijn onderste wimperrand.

Omdat deze kleurtjes wat naar de roos- rode kant neigen, besloot ik een lijntje te zetten met een vloeibare eyeliner om de ogen wat meer te definiëren, dat heeft deze look wel nodig. Nog een flinke laag mascara en klaar is Kees!Dit oogschaduwpalletje kost €5,95 en kan je bestellen bij themakeupspot.nl

Ik zou dit palletje zeker en vast aanraden: de kleurtjes zijn mooi gepigmenteerd, heel romig, blenden makkelijk,... echt een budget aanrader!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Share:

1 reacties

  1. Mooi pigment alvast! Leuke nude look ook

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen