Get make-up ready S/S 2014: lippen!

Ooh, ik kan de zomer ruiken hoor jongens! We hebben enkele hele mooie, zonnige dagen achter de rug, dus ik vond het terug tijd om een artikel te schrijven die behoort tot de serie "Get make-up ready S/S 2014"! Vandaag toon ik jullie mijn favoriete lipproducten. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Laten we van start gaan!

 • De MUA Power Pouts zijn heerlijke lipproducten! Ze voelen heel zacht aan, hydrateren je lippen, maar bevatten toch nog voldoende kleur.
 • De Essence XXXL Longlasting lipglossjes zijn mijn favoriete glossjes op dit moment. Hier zie je er eentje uit de Matt collectie in de kleur Silky Red. Het is 1 van mijn favoriete rode lipkleurtjes op dit moment! Ook zie je er eentje uit de Mirror shine effect lijn en die heet Coral Delight, een hele mooie koraalkleur met gouden shimmer!
 • Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik een grote fan ben van de Essence longlasting lipsticks, ik blijf ze in 3/4 van mijn video's herhalen, maar ik moest 1 kleurtje toch nog eens in de bloemetjes zetten: Love me. Dit is een hele mooie perzikkleur en is opnieuw ideaal voor de lente/ zomer en heel draagbaar!


 •  Als laatste hebben we een herontdekking! Ik vervloekte dit lipproduct maar eigenlijk bracht ik het steeds verkeerd aan (geen wonder wanneer je veel te veel aanbrengt, go me!). Dit is de L'Oréal l'Extraordinaire in de kleur "Nude Vibrato". Een mooie nude kleur met een peachy ondertoon. Heel mooi op zichzelf of over een lipstick!


En wat zijn jouw favoriete lipproducten voor komende S/S? 

Share:

3 reacties

 1. Love me van Essence is absoluut mijn favoriete lipkleur voor deze zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, leuk artikeltje! Momenteel heb ik niet echt een favoriet, maar ik vind die van Essence altijd zo gaaf met dat tekentje in de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor "The very inspiring blogger award. hier in de directe link naar mijn post: http://cookiesandperfection.blogspot.nl/2014/05/the-very-inspiring-blogger-award.html.

  xxx fabianne

  BeantwoordenVerwijderen